top of page

Niels de Stürler Boekwijt

Osteopaat

D.O.-(M)RO

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland te Amsterdam. Niels is gediplomeerd osteopaat en heeft onderzoek verricht naar hoe wetenschap zich verhoudt tot alternatieve behandelwijzen en hoe men een wetenschappelijk fundament creëert voor de osteopathische geneeskunde.

Tijdens de opleiding voor osteopathische geneeskunde heeft Niels in Azië veel kennis opgedaan over meditatie en de boeddhistische filosofie. Met de Inner Mind Therapy combineert hij oosterse en westerse geneeskunde tot één geheel waardoor zowel fysieke als mentale klachten op een effectieve wijze worden verholpen. Tot op de dag van vandaag reist hij nog steeds regelmatig naar Azië om zijn kennis te vergroten.

Het combineren van reguliere en niet-conventionele behandelwijzen is één van de uitgangspunten van het Inner Mind Center.

Locatie:

Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV Oegstgeest (regio Leiden)

Franklin Mabayoje

Osteopaat

D.O.-(M)RO

Wat voor mij een uitdaging is, is om met de kennis van de fysiologie, embryologie, neurologie, anatomie, psychologie opgedaan tijdens de opleiding Osteopathie uiteindelijk die oorzaak te vinden van iemand z’n klachten. Waar komt het nou vandaan! Een mens is meer dan alleen vlees en bloed. Emotie, gedrag, karakter en persoonlijke situaties, hebben ook invloed op de mens en zijn fysieke klacht! Als osteopaat zijn we opgeleid om die verbanden aan elkaar te koppelen en dat te behandelen wat nodig is. Dat is vind ik ook een absolute meerwaarde en kracht van de osteopathie, dat we in staat zijn om verbanden te leggen en daar te kijken wat er nu voor zorgt dat een klacht iedere keer weer terug komt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om de fysieke klacht deskundig te behandelen. Dit doe ik met zachte afwisselend met stevige technieken, maar altijd rekening houdend met de persoon die ik behandel. De patiënt staat centraal in de behandeling én in het herstellen van zijn of haar klacht. Ik creëer de voorwaarden voor dat herstel en vervul, hopelijk, een belangrijke rol in het bewustwordingsproces van de patiënt.

Als osteopaat kan ik nu zeggen, dat er een structurele verbetering van klachten te behalen valt en dit met relatief weinig behandelingen!

Na meer dan 10 jaar werkervaring als fysiotherapeut ben ik gestopt met fysiotherapie enuit de Maatschap Fysiotherapie in het wateringseveld gestapt en gestopt met fysiotherapie.

Osteopaat Franklin is geregistreerd osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie. Hierdoor worden de kosten vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. Hierdoor valt Praktijk voor Osteopathie Voorburg ook onder het tucht en klachtenregeling voor geregistreerde osteopaten.


Opleidingen

Oktober 2011:
Kinderosteopathie
Thema’s in de pediatrische osteopathie, vanuit een fasciale en membraneuze benadering.

September 2012-2013-2014:
Postgraduaat osteopathie bij kinderen.
Verschillende onderwerpen betreffende het behandelen van baby’s en kinderen.

2013-2014:
Osteopathie en de Neuro-Psycho-Immunologie (NPI), ‘Orgaanpsyche’.
Psychoneuro-immunologie (PNI) is de wetenschap die de interactie tussen psychologische processen, het zenuwstelsel en het immuunsysteem van het menselijk lichaam bestudeert¹. PNI heeft raakvlakken met de neurowetenschappen, de gedragswetenschappen, de immunologie en natuurlijk de klinische geneeskunde.

Locatie:

Jacob van Den Eyndestraat 73, 2274 XA Voorburg

Mr. Emmie Volleman-Biesbroeck

Juriste

Wat is belangrijk voor een organisatie? De juiste zaken goed te doen. Alle mensen, mens te laten zijn. De gehele organisatie is veel meer dan de som van de individuen. Een visie van waaruit wij voor u werken. Na afgestudeerd te zijn als bedrijfsjuriste op de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Emmie Volleman-Biesbroeck werkzaam geweest op de dag- avondschool als docente Economie en Recht.

Verder heeft zij als juriste gewerkt bij het Bureau Rechtshulp en de functie bekleed van secretaris van het bestuur van een middelbare school. Tijdens haar werkzaamheden voor het Regionaal Opleidings Centrum in Zeeuws Vlaanderen was zij naast docente economie en recht ook voorzitter commissie functiewaardering.

Vervolgens heeft zij voor de Hogeschool Zeeland als coördinator op de dependance in Terneuzen een HBO voltijd- en deeltijd BBA (Bachelor of Business Administration) opleiding opgezet. Naast de coördinatie van de locatie HBO Terneuzen was zij hoofd sectie Recht, hogeschooldocente Recht, Commerciële Economie, Communicatie en Management. In haar takenpakket zaten onder andere het verzorgen van voorlichting, stagecoördinatie, stagebegeleiding, accountmanagement, studieloopbaancoach, ontwikkelen van onderwijs en het organiseren van projecten.

Gebleken is dat er met name in Zeeland behoefte is aan consultancy en training op maat. Het opzetten van een kantoor in de streek waar zij geboren en getogen is ziet zij als een uitdaging waarin zij alle kennis en vaardigheden opgebouwd in de loop der jaren kan combineren

Doelen:

Het in beweging krijgen van mensen in de organisatie op een communicatieve manier met verstand van zaken. Verder bouwen aan de bestaande organisatie, structuur en menselijke kwaliteiten.

De juiste zaken doen. Ieder mens, mens laten zijn. De hele organisatie is veel meer dan de som van individuen. Vanuit een duurzaam perspectief bouwen aan een mooiere organisatie.

Locatie:

Parkhove 18

4532 LX Terneuzen

+31 6 115 61 7789

en op uw bedrijfslocatie

Samenwerking: Testimonials
bottom of page