top of page

Niels de Stürler Boekwijt

Osteopaat

D.O.-(M)RO

Oprichter van het Inner Mind Center. Niels de Stürler Boekwijt is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Kort na zijn opleiding wilde hij zijn kennis en vaardigheden uitbreiden en daarom is hij in 2008 begonnen aan de 6-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland te Amsterdam. Niels is gediplomeerd osteopaat en heeft onderzoek verricht naar hoe wetenschap zich verhoudt tot alternatieve behandelwijzen en hoe men een wetenschappelijk fundament creëert voor de osteopathische geneeskunde.

Tijdens de opleiding voor osteopathische geneeskunde heeft Niels in Azië veel kennis opgedaan over meditatie en de boeddhistische filosofie. Met de Inner Mind Therapy combineert hij oosterse en westerse geneeskunde tot één geheel waardoor zowel fysieke als mentale klachten op een effectieve wijze worden verholpen. Tot op de dag van vandaag reist hij nog steeds regelmatig naar Azië om zijn kennis te vergroten.

Het combineren van reguliere en niet-conventionele behandelwijzen is één van de uitgangspunten van het Inner Mind Center.

Locatie:

Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV Oegstgeest (regio Leiden)

Franklin Mabayoje

Osteopaat

D.O.-(M)RO

Wat voor mij een uitdaging is, is om met de kennis van de fysiologie, embryologie, neurologie, anatomie, psychologie opgedaan tijdens de opleiding Osteopathie uiteindelijk die oorzaak te vinden van iemand z’n klachten. Waar komt het nou vandaan! Een mens is meer dan alleen vlees en bloed. Emotie, gedrag, karakter en persoonlijke situaties, hebben ook invloed op de mens en zijn fysieke klacht! Als osteopaat zijn we opgeleid om die verbanden aan elkaar te koppelen en dat te behandelen wat nodig is. Dat is vind ik ook een absolute meerwaarde en kracht van de osteopathie, dat we in staat zijn om verbanden te leggen en daar te kijken wat er nu voor zorgt dat een klacht iedere keer weer terug komt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om de fysieke klacht deskundig te behandelen. Dit doe ik met zachte afwisselend met stevige technieken, maar altijd rekening houdend met de persoon die ik behandel. De patiënt staat centraal in de behandeling én in het herstellen van zijn of haar klacht. Ik creëer de voorwaarden voor dat herstel en vervul, hopelijk, een belangrijke rol in het bewustwordingsproces van de patiënt.

Als osteopaat kan ik nu zeggen, dat er een structurele verbetering van klachten te behalen valt en dit met relatief weinig behandelingen!

Na meer dan 10 jaar werkervaring als fysiotherapeut ben ik gestopt met fysiotherapie enuit de Maatschap Fysiotherapie in het wateringseveld gestapt en gestopt met fysiotherapie.

Osteopaat Franklin is geregistreerd osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie. Hierdoor worden de kosten vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. Hierdoor valt Praktijk voor Osteopathie Voorburg ook onder het tucht en klachtenregeling voor geregistreerde osteopaten.


Opleidingen

Oktober 2011:
Kinderosteopathie
Thema’s in de pediatrische osteopathie, vanuit een fasciale en membraneuze benadering.

September 2012-2013-2014:
Postgraduaat osteopathie bij kinderen.
Verschillende onderwerpen betreffende het behandelen van baby’s en kinderen.

2013-2014:
Osteopathie en de Neuro-Psycho-Immunologie (NPI), ‘Orgaanpsyche’.
Psychoneuro-immunologie (PNI) is de wetenschap die de interactie tussen psychologische processen, het zenuwstelsel en het immuunsysteem van het menselijk lichaam bestudeert¹. PNI heeft raakvlakken met de neurowetenschappen, de gedragswetenschappen, de immunologie en natuurlijk de klinische geneeskunde.

Locatie:

Jacob van Den Eyndestraat 73, 2274 XA Voorburg

Samenwerking: Testimonials
bottom of page