Sing Chan

Sing Chan heeft meer dan 25 jaar ervaring met ingewikkelde lichamelijke en geestelijke problematiek van het menselijk lichaam. Naast Shiatsu en Tui Na heeft Sing Chan zich gespecialiseerd in myofasciale therapie aan de Universiteit van Brugge.

Shiatsu is een manier van lichaamstherapie en is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie. Het kan onder andere worden gebruikt bij rugpijn en migraine. 

Tui na is een behandelingsmethode die diep door werkt in het spierweefsel, botten en pezen, maar ook het zenuwstelsel. Het vergroot je weerstand, geeft je flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen. Tui na helpt ontspannen en kan ook verlichting geven bij fysieke en emotionele klachten.

In de loop der jaren heeft Sing Chan ook verscheidene nascholingen gevolgd met verdieping in het totale wervelkolom, reumatische problematiek, hoofdpijn, burn-out, depressie, chronische problemen en supplementenleer.

Locatie:


Livingstonestraat 128

4562 BC,Hulst

 

Ton Chan

Ton Chan is acupuncturist, herbalist (kruidengeneeskundige) en fysiotherapeut. Ton Chan heeft de fysiotherapie opleiding aan de Thim van der Laan gevolgd. Vervolgens heeft hij zijn laatste jaar van de fysiotherapie(2007) gecombineerd met de masteropleiding in de fysiotherapiewetenschappen gedaan in Brussel en Lissabon.

Vrij direct na de opleiding fysiotherapie heeft Ton Chan zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde aan de HWA To University. Daarnaast heeft Ton Chan in ziekenhuizen in Beijing stage gelopen en verdere verdieping gezocht aan de TCM University Beijing in China. Door meerdere specialisaties op gebied van Chinese geneeskunde, fysiotherapie en verdieping in de psychologie, kan Ton Chan vrijwel iedereen met wat voor een klacht dan ook uitstekend goed behandelen. De Chinese geneeskunde werkt vanuit de aanpak van de oorzaak van de geestelijke of lichamelijke klachten en niet vanuit de symptomen. 

Relevante nascholingen; huidziektes, myofasciaal pijnsyndroom, lage rugpijn, hoofdpijn, nek-schouderproblematiek, (chronische) gewrichtsklachten, oncologie, kruidengeneeskunde, kinderacupunctuur, brandwonden, neurologische aandoeningen, voeding, depressie en burn-out,etc

Havenfort 4

4561GD Hulst

 
 

Fon Chan

Fon Chan is acupuncturist en voedingsdeskundige en heeft sinds 2014 een eigen praktijk: Chan’s acupunctuur in Den Haag. Daarnaast zal hij ondersteuning in de praktijk in Hulst bieden indien nodig.


Na de vooropleiding CIOS (sportopleiding) en jarenlang als fitnessinstructeur gewerkt te hebben, heeft Fon Chan zich verdiept in de Chinese Geneeskunde aan de HWA TO University. Daarvoor heeft hij de opleiding Integratie Geneeskunde gevolgd en in Beijing ervaring opgedaan onder andere in verschillende ziekenhuizen. Aangezien voeding een belangrijke basis vormt voor een goede gezondheid, heeft hij zich bijgeschoold tot voedingsdeskundige en is gespecialiseerd in depressies en burn-out.

Locatie:


Binckhorstlaan 135
2516BA Den Haag

Naomi de Rijcke

Naomi de Rijcke is Rapid Transformational Therapist en gecertificeerd hypnotherapeute. 


Naomi de Rijcke heeft jaren lang gestudeerd en verdieping gezocht in de psychologie. Uiteindelijk kwam ze in aanraking met de Rapid Transformational Therapie een vorm van psychologiebehandeling welke een slagingspercentage heeft van 97%. Deze therapie beoefent zij met volle passie en dat is ook te merken aan het hoge slagingspercentage die we zien in de praktijk.


Naomi heeft de uitgebreide studie gevolgd in London bij de nummer 1 psychotherapeute van Engeland Marisa Peer.

Tevens is Marisa Peer ook de grondlegger van  Rapid Transformational Therapy. 

Locatie:

Havenfort 4

4561 GD Hulst

 

Sze Lee

Sze Lee is fiscalist, afgestudeerd in 2004 aan de Erasmus universiteit van Rotterdam. Zij is werkzaam geweest bij verschillende belastingadvieskantoren.

Sinds 2015 heeft Sze een eigen bedrijf, Care After Life, waarbij zij nabestaanden ondersteunt bij de financiële afwikkeling van een nalatenschap.

Daarnaast adviseert Sze onze praktijk op fiscaal en zakelijk gebied. Ze is verantwoordelijk voor onze facturatie en inkoop. Tevens verzorgt zij de hele administratie van onze praktijk. Voor al uw financiële en overige algemene vragen kunt u bij Sze terecht.

 

Conform de geldende regels in de gezondheidszorg (BIG) dient er vertrouwelijk met uw patiëntgegevens te worden omgegaan. Zonder uw schriftelijke toestemming mag aan derden geen informatie worden verstrekt.

©2019 Phy-x